Diensten


• Teamtrainingen: 

Waarom doen mensen zoals ze doen in een teamsetting, wat zijn de overeenkomsten en waar zitten persoonlijke verschillen? Wie reageert op wie, waar loopt het soepel en waarom? Waar schuurt het en kan de samenwerking verbeterd worden? Inzicht in de drijfveren per teamlid geeft uitzicht op een soepeler functionerend team.  Tijdens de training leert men niet alleen zichzelf kennen maar ook vele praktische vaardigheden aangepast aan de wensen van het team en het gebied waarop men bij wil leren? 

Zoals:Onderhandelen, succesvol verkopen, dynamisch presenteren, korter vergaderen, duidelijker communiceren, leiderschap versus management etc. Opgave van tijd en investering kan gegeven worden bij een vrijblijvend gesprek.

Co-Coach teamtrainingen: Gerard Boeters Stairwaysgroep


• Individuele coaching: 

Waar liggen de natuurlijke sterke eigenschappen en waar liggen uitdagingen om bij te leren?  Hoe kunt u structureel bijleren en wilt u dat? Het inzicht in je onbewuste drijfveren is onomkeerbaar en voor velen een eyeopener die rust brengt. Eindelijk begrijpt u waarom u dingen doet zoals u ze doet. Hèt startpunt als u echt iets bij of af wilt leren. 4 a 6 gesprekken

 
 
•  Advies:

Een slepend probleem in uw organisatie, hoog ziekteverzuim, veel "tweede keus" producten, afspraak is geen afspraak, leveringen zijn vertraagd, in de wandelgangen wordt meer besproken dan tijdens meetings etc. Een frisse kijk kan nieuwe inzichten genereren waardoor slepende problemen kunnen verdwijnen

U heeft een goede kandidaat voor uw vacature en u wilt handvatten over de beste manier om hem/haar aan te sturen. Hoe reageert hij/zij onder druk en wat kunt u doen om de kwaliteiten van de kandidaat boven te halen.